Flyttfirma i Kungsör

Kom i kontakt med oss direkt

Kontakta oss direkt

Vår flyttfirma hjälper både hem och företag

 Vi på FlyttFamily hjälper dig vid både kortare och längre flyttar till ett fast pris. Du behöver inte tänka på stress, strul eller tunga lyft. Dessutom plastar vi in alla möbler vid transporten för att de ska komma fram i fint skick. Vi tar hand om allt och ser till att din flytt blir så bekväm som möjligt. Vi kan hjälpa dig med allt från packning till flytt och urlastning samt möblering. Vi hjälper både dig som söker flytthjälp för privat flytt samt företagsflytt.

Försäkring

När ni flyttar med oss erbjuder vi en försäkring från Trygg Hansa som täcker både transportförsäkring och bohagsförsäkring.

Fasta priser

För att inte förvåna våra kunder med oväntade kostnader, ser vi alltid till att erbjuda ett fast pris för alla våra flytt och städtjänster.

Professionell flytthjälp

Vårt duktiga flytteam är högt kvalificerade och samarbetar med en rad professionella leverantörer. Detta gör att vi kan erbjuda flytthjälp i högsta klass.

Flyttfirma i Kungsör

Hos oss på FlyttFamily hjälper vi er att hitta ett skräddarsytt upplägg som passar just dina behov. Oavsett om du har ett mindre eller större flyttprojekt, kan vi hjälpa dig att hitta en bra lösning. 

Hör av er via vårt kontaktformulär för att begära en kostnadsfri offert, eller ring för att komma i kontakt med oss direkt. När du letar efter en {keyword} i {city} kan du alltid räkna med oss!

Flytthjälp

Kom i kontakt med oss

Är du i behov av en flyttfirma som kan utföra en skräddarsydd lösning eller har du specifika önskemål kring din flytt? Oavsett vilka förväntningar du har, kan vi hjälpa dig att bli nöjd. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig.

Begär en kostnadsfri offert

Behöver du skräddarsy ditt upplägg? Klicka här för att få en kostnadsfri offert för ditt ärende

Vi använder cookies

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. I vår integritetspolicy kan ni läsa mer om hur vi behandlar era personuppgifter.