Våra 5 bästa tips för en lyckad flytt

Boka din flytt i god tid

Oavsett vilken flyttfirma du bokar dina flyttjänster hos, är det bra om ni bokar en flytthjälp i tid. Detta hjälper er som kunder men även oss att planera och förbereda er flytt i god tid innan uppdraget ska genomföras.

Märk era flyttlådor

Det finns inget mer irriterande att stå i sitt nya hem med flera flyttlådor utan att veta vad som ligger i vilka. Därför kan det vara ett gott tips att märka era flyttlådor, så ni vet i vilka flyttboxar era tillhörigheter ligger i. Det kan även vara bra för våra medarbetare att veta ungefär vad som ligger i lådorna. På så sätt kan vi enklare uppfatta vilka lådor vi behöver vara extra försiktiga med.

Fixa det praktiska i god tid

Det finns en rad praktiska delar som bör fixas inför en flytt, fixar ni de därför i god tid blir processen enklare. Exempelvis kan ni skicka in en flyttanmälan till Skatteverket, göra en adressändring och se över försäkringar för ert nya hem. Ni kan även kontakta era el och telefonleverantörer för att se över tidigare och kommande avtal.

Överväg en flyttstädning

I många fall kommer ni behöva lämna över ert gamla hem i ett rent skick. I stället för att ni själva ska behöva lägga tid på att skura golv och damma, kan ni enkelt fråga er flyttfirma om de kan erbjuda flyttstädning i samband med er flytt.

Planera det nya hemmet i tid

Att planera ditt nya hem kan vara en av de viktigaste punkterna innan du väljer att packa ihop dina tillhörigheter. Genom att tidigt börja planera vilka möbler och prylar ni kommer använda i ert nya hem, blir det lättare att rensa ut vad ni ska behålla och inte. Ni kan även utgå från era ritningar på den nya lägenheten för att planera vilka möbler som får plats vart.

Begär en kostnadsfri offert

Behöver du skräddarsy ditt upplägg? Klicka här för att få en kostnadsfri offert för ditt ärende

Vi använder cookies

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. I vår integritetspolicy kan ni läsa mer om hur vi behandlar era personuppgifter.