Flyttstädning till din flytt

Våra offerter är alltid helt kostnadsfria och icke bindande. 

Flyttstäd för alla hem och lokaler

Ett av de större momenten i samband med en flytt är slutstädningen. Det spelar ingen roll om du har en bostadsrätt, en villa eller en hyresrätt. Den gamla bostaden ska alltid avlämnas i ett godkänt, välstädat skick. I vår professionella flyttstädning ingår allt, även putsning av fönster.

 

Detta ingår i din flyttstädning

För oss är det viktigt att du som kund känner att du får den hjälp du behöver, därförhar vi alltid möjlighet att skräddarsy ert upplägg med oss. Nedan kan du läsa några av de tjänster vi alltid erbjuder vid flyttstädning.

Du behöver inte lämna kvar några rengöringsmedel eller redskap. Du behöver inte heller förbereda något annat, förutom att frosta av din frys. Alla våra städningar följer de riktlinjer Mäklarsamfundet satt samman och vi går alltid efter en checklista så inget missas. Din bostad ska gå igenom en besiktning utan några anmärkningar men skulle det trots allt finnas något du inte är nöjd över har vi givetvis garanti på städningen som betyder att vi gör om de icke godkända punkterna utan extra kostnad. När du anlitar oss för flyttstäd behöver du inte alls tänka på den gamla bostaden, utan du kan lägga tiden på att komma i ordning i ditt nya hem.

Se våra städpriser

Vi erbjuder alltid fasta priser för flyttstädning.

Begär en kostnadsfri offert

Behöver du skräddarsy ditt upplägg? Klicka här för att få en kostnadsfri offert för ditt ärende

Vi använder cookies

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. I vår integritetspolicy kan ni läsa mer om hur vi behandlar era personuppgifter.