Om FlyttFamily

Välkommen till FlyttFamily. Hos oss är vårt huvudsyfte är att du inte ska behöva tänka på tunga lyft, jobbig städning och annat flytt-relaterat. Vi erbjuder därför alla tjänster du kan tänkas behöva kring din flytt.

Vår passion för arbete är stor och oavsett om du är en återkommande kund eller om du anlitar oss för första gången kommer du bemötas av respekt och omtanke. Storleken på ditt bohag spelar ingen roll. Många gånger är en flytt väldigt personlig och det kan finnas flera orsaker till att man flyttar. Vi hjälper dig på vägen oavsett om det är en kort eller långväga flytt.

Utöver detta har vi självklart både yrkestillstånd och yrkeskompetensbevis.

flytthjälp

Därför ska du välja oss

När du arbetar med oss på FlyttFamily ser vi alltid till att ha er som kunder i största fokus. Oavsett om ni har ett större eller mindre flyttprojekt kan vi hjälper vi er att hitta en fungerande lösning för båda parterna. Nedan har vi listat upp ett par punkter som motiverar varför ni ska anlita oss till er kommande flytt.

Begär en kostnadsfri offert

Behöver du skräddarsy ditt upplägg? Klicka här för att få en kostnadsfri offert för ditt ärende

Vi använder cookies

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. I vår integritetspolicy kan ni läsa mer om hur vi behandlar era personuppgifter.