Flyttstäd i Hallstahammar

Kom i kontakt med oss direkt

Kontakta oss direkt

Flyttstäd för hem och lokaler

Ett av de större momenten i samband med en flytt är slutstädningen. I vår professionella flyttstädning ingår allt, även putsning av fönster. Du behöver inte lämna kvar några rengöringsmedel eller redskap. Du behöver inte heller förbereda något annat, förutom att frosta av din frys. Alla våra städningar följer de riktlinjer Mäklarsamfundet satt samman och vi går alltid efter en checklista så inget missas. Vi hjälper er med flyttstädningen i både hem och på företaget.

Flyttstäd i Hallstahammar

Hos oss på FlyttFamily är det viktigt att du som kund känner dig prioriterad och att upplägget passar er bra, därför kan ni alltid skräddarsy era tjänster hos oss. Nedan kan ni läsa mer om vad som ingår i en flyttstädning hos oss.

När du bokar {keyword} i {city} ingår det mesta. Vi ser till att alla golv torkas, lister rengörs, karmar och element blir rena och målade ytor torkas. Dessutom ska alla platsbyggda skåp rengöras inuti och utanpå. Vi rengör också kaklade väggar, invändigt i köksskåp, avlopp och ventiler.

Alla våra städuppdrag följer tydliga riktlinjer från Mäklarsamfundet och utgår alltid från en checklista för att se till att alla krav är uppfyllda. Nedan kan ni i detalj läsa vad som ingår i vår flyttstädning.

flyttstäd

Kontakta oss idag

Behöver du hjälp med flyttstädningen i hemmet eller på företaget? Inga problem! Hör av er till oss på FlyttFamily, så hjälper vi er att skapa ett skräddarsytt upplägg. Välj att höra av er till oss via vår mail eller telefon. Ni kan även begära en kostnadsfri offert av oss via vårt kontaktformulär.

Begär en kostnadsfri offert

Behöver du skräddarsy ditt upplägg? Klicka här för att få en kostnadsfri offert för ditt ärende

Vi använder cookies

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. I vår integritetspolicy kan ni läsa mer om hur vi behandlar era personuppgifter.